H Ζάχαρη…

[qode_elements_holder number_of_columns=”one_column”][qode_elements_holder_item item_padding=”0 25% 0 25%” advanced_animations=”no” item_padding_600_768=”0 15% 0 15%” item_padding_480_600=”0 5% 0 5%” item_padding_480=”0 5% 0 5%”]

Ο Άλεξ Μιχαηλίδης είναι ζαχαροπλάστης τρίτης γενιάς με καταγωγή από την Κων/νούπολη και εμπειρία 35 χρόνων στην ζαχαροπλαστική. Η πολύχρονη πείρα του, η βαθιά γνώση της τέχνης του και η αναζήτησή του για σύγχρονες γεύσεις τον ώθησαν να δημιουργήσει το 2015 την Ζάχαρη, το νέο του εργαστήριο στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, τόπο, διαρκούς αναζήτησης νέων γεύσεων.

[/qode_elements_holder_item][/qode_elements_holder]

H φιλοσοφία…

[qode_elements_holder number_of_columns=”one_column”][qode_elements_holder_item item_padding=”0 25% 0 25%” advanced_animations=”no” item_padding_600_768=”0 15% 0 15%” item_padding_480_600=”0 5% 0 5%” item_padding_480=”0 5% 0 5%”]

Η φιλοσοφία της Ζάχαρης συνδυάζει, υψηλού επιπέδου συνταγές , μικρή καθημερινή παραγωγή.

Στη ζάχαρη φτιάχνουμε μόνο χειροποίητα προϊόντα, χρησιμοποιούμε  φρέσκο αγελαδινό βούτυρο, φρέσκα αυγά, εκλεκτές ποιότητες σοκολάτας και μπαχαρικών, δεν χρησιμοποιούμε μαργαρίνες, φοινικέλαιο, βελτιωτικά γεύσης, τεχνητά αρώματα.

[/qode_elements_holder_item][/qode_elements_holder]